T'explico una mica sobre mi...

Vaig nèixer el 1955, vaig arribar quatre anys després a Sant Joan Despí procedent de La Carolina (Jaén), i em vaig establir al barri de les Planes.

La meva militància 

Les meves inquietuds polítiques em van portar a vincular-me, amb 17 anys, als moviments de lluita antifranquista i d’esquerres de la comarca del Baix Llobregat.

 

Després de participar a la JCC (Joventut Comunista de Catalunya) i al PSUC (Partit Socialista Unificat de Catalunya), l’any 1981 m’incorporo al PSC (Partit dels Socialistes de Catalunya) exercint diferents responsabilitats en els òrgans directius i on actualment sóc el Primer Secretari del PSC del Baix Llobregat.

La meva trajectòria

Soc periodista de professió (col·legiat al Col·legi de Periodistes de Catalunya) i amb estudis de l’Escola d’Arts i Oficis de Barcelona, vaig treballar com a corresponsal per a diversos diaris emblemàtics de la transició com ara Tele/ Exprés, Mundo Diario i El Periódico de Catalunya. La meva vocació periodística el va portar també a participar en la creació de diverses publicacions locals i comarcals.

 

Des de 1983 soc regidor de l’Ajuntament de Sant Joan Despí, on he treballat en diferents àrees de gestió.

Actualment,   

Soc alcalde de Sant Joan Despí des del dia 3 de març de l’any 2006. També exerceixo, en l’actual mandat (2015-2019) de vicepresident de Transport i Mobilitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i de President de la Red de Ciudades por la Bicicleta.  

Segueix-me a les xarxes socials

  • Facebook - círculo blanco
  • Twitter - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco

els meus referents polítics