Benvolguda veïna, benvolgut veí,

 

Com segurament saps, el proper 26 de maig se celebren les eleccions municipals, per això voldria comunicar-te que em presento per a l’elecció com alcalde de Sant Joan Despí. Han estat molts els veïns i veïnes que m’ho han demanat i m’han volgut donar el seu suport i això em dóna força per seguir treballant al capdavant de l’Ajuntament.

 

Ara iniciem una etapa en la qual segurament es parlarà de molts temes, però per a mi per sobre de tot, fins i tot de les sigles dels partits, hi ha Sant Joan Despí. 

 

Aquests darrers quatre anys del govern municipal hem demostrat la capacitat necessària per gestionar bé en benefici de la ciutat, liderant un equip eficaç, i hem afrontat amb èxit els reptes i el compliment del programa electoral amb el qual em vaig comprometre amb la ciutadania.

Per això em proposo treballar per continuar impulsant i mantenint la identitat de la nostra ciutat en l’entorn metropolità generant noves oportunitats amb empreses i agents econòmics per tal de generar més i millor ocupació.

 

Tenim pel davant nous reptes amb polítiques que podem fer des del municipi, que depenen de la vostra decisió com, impulsar l’habitatge assequible, aprofundir en el nostre tarannà de ciutat educadora, atendre i millorar el serveis per a la gent gran, la cultura, l’esport i el serveis socials en general.

 

Vull també lluitar contra els nous reptes col·lectius que tenim, com el medi ambient i el canvi climàtic, la mobilitat sostenible així com el foment del reciclatge i el manteniment i la neteja de Sant Joan Despí.

 

Per tot això, us vull demanar el vostre suport i col·laboració per continuar treballant plegats, perquè ens estimem Sant Joan Despí. I ho volem continuar fent escoltant totes les veus i opinions com fins ara ho hem fet. La ciutat que tenim és gràcies a tots i a totes que heu participat de forma activa i exigent.

 

I pel damunt de tot perquè soc un veí més, que estima la ciutat i vol el millor per a tots i per a totes.

 

Compto amb la vostra confiança!

Antoni Poveda

L'alcade

Dona suport a la meva candidatura

Informació bàsica sobre protecció de dades: 
Responsable del tractament: PSC Sant Joan Despí
Finalitat del tractament: gestionar la plataforma de suport a la candidatura d'Antoni Poveda a les eleccions municipals del 2019.
Base legal per al  tractament: el consentiment atorgat amb l’acceptació de la present política de protecció de dades. 
Destinataris de les dades: no seran  comunicades a terceres persones excepte per obligació legal. 
Drets: per exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió així com d’altres drets reconeguts a la normativa, pot enviar un correu a santjoandespi@socialistes.cat

sobre mi

Soc alcalde des del dia 3 de març de l’any 2006.

Soc vicepresident de Mobilitat i Transport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Soc president de la Red de Ciudades por la Bicicleta (RCxB).

  • Facebook - círculo blanco
  • Twitter - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco

contacta'ns

Josep Maria Pi i Suñer 18, Baixos

08970 Sant Joan Despí

santjoandespi@socialistes.cat

Tel: 93.477.04.49